Svullna fingrar och dåliga knän

Hej! Jag vet att ni kanske har väntat på Sjukhuset dag 3 och 4, men det blev inte av helt enkelt. Nu är jag i alla fall hemma igen vilket är väldigt skönt! I torsdags fick jag kortisonsprutor i två fingerleder därav att jag inte har kunnat skriva något de senaste dagarna. Har haft jätteont, och har fortfarande väldigt ont. Mina knän värker också mer än vanligt, så jag tror inte att jag har något positivt att komma med just nu faktiskt. Har svårt att skriva också eftersom kortisonfingrarna är inlindade i bandage för att det gör för ont att röra dom.
 
Höger pekfinger, svullet, rött och ont.
 
Nu är det i alla fall bestämt att vecka 51 ska jag upp till Stockholm och träffa en barnreumatolog på Astrid Lindgrens. Vilka mediciner jag ska få prova härnäst kommer nog bestämmas efter det besöket. 
 
Vet inte riktigt vad jag ska skriva mer nu hörreni, men vi hörs snart!

Sjukhuset dag 2

 
Idag har inte varit någon bra dag. Har haft så himla ont men inte fått tagit några tabletter. Får bara ta en morfin om dagen för min läkare, annars tar jag ut mig för mycket och gör mer än vad jag egentligen orkar. Bilden till höger är när jag låg i min säng på lunchen och typ dog. 
Gick en promenad allra först på morgonen och det tog ju ut sin rätt senare, men det var så fint väder idag! Sedan var jag i skolan och räknade matte. 
 
 
På väg till skolan träffade jag sjukhusclownerna och dom undrade vad jag skulle göra. Berättade att jag skulle gå till skolan och då blev dom förskräckta och frågade om jag inte hade sommarlov, jag svarade nej tyvärr och då fick jag ett recept på sommarlov utav Dr. Musik. Dom berättade också att dom tyckte att min läkare var snygg, men det fick jag inte säga till honom, självklart lovade jag det.
 
 
Klockan två kom pappa och vi åkte in till stan och gick lite i affärer. Det var himla kul men jag hittade inte så mycket. Sedan åt vi och käkade på IKEA och jag drack årets första julmust! Längtar verkligen till julen!
 
Har det helt okej här på sjukis men det är himla långtråkigt. Pysslar och har mig för att tänka på annat, men det går ju inte att komma ifrån vart jag är någonstans.
Sov väldigt dåligt inatt (som vanligt) så har varit jättetrött idag också (som vanligt), nu ska jag återgå till att leka med min höj- och sänkbara säng.

Sjukhuset dag 1

 
Jahaja, idag klockan 11 så blev jag inskriven på barn i Västerås och här ska jag tillbringa större delen utav veckan. Myser runt i min jumpsuit med smajlisar på och har hittils varit och träffat min läkare och varit lite på sjukkhusskolan. Det är himla tråkigt här och jag blir så ledsen utav alla sjuka små barn som är här. Men det här ska väl gå det med.
 
 
En från lekterapin kom hit med pärlor och lite ritsaker så det har jag pysslat med hela eftermiddagen. Det blir inte särskilt fint, men jag har ju något att göra i alla fall.
 
Alla sjuksköterskor är himla snälla här! Fick efterätt till middagen idag, det var asgott och piggade upp mig lite. Det känns lite som att jag är hemma hos mormor för alla frågar om jag vill ha mat hela tiden.
Jaja, är lite arg också för att jag måste ha på mig mina knäskydd, men sånt är livet (kommer kasta dom när ingen ser).