MyskvällIdag har jag varit ute och åkt skidor igen. Igår vilade jag hela dagen, så jag sov cirkus hela tiden. Idag åkte jag 4 åk och när jag kom hem så gick jag och la mig och sov för att knäna gjorde så ont. Skönt att sova bort smärttoppen. 

Jag vet att jag ska vara tacksam att jag ens kan åka skidor överhuvudtaget, men jag blir ändå ledsen och avundsjuk på min familj som kan åka hela dagen. När jag och min lillebror var små var vi ute från klockan 9 när liftarna öppnade tills de stängde klockan 4. Enda gången vi kom hem var för att käka lunch.
Jag måste väl försöka acceptera min nya sjuka kropp och lära mig dens begränsningar och vad den klarar av. Men det är svårt när man levt ett liv innan med en frisk kropp. 

På kvällen nu så har vi i alla fall suttit ute vid eldkorgen och farmor och farfar kom förbi. Det har varit riktigt kallt här och det är rätt många minusgrader, men snön runt elden blev kramig och jag gjorde en snölykta!

Annars har jag fått blåmärkenas blåmärke på fotknölen utav pjäxorna och husvagnssängen är inte särskilt bra för kroppen min att sova på, men det är himla fint här, så det får gå ändå! 

Skidåkning!


Jag är anonymus i rosa och lillebror är kycklingen med svarta ben.

Imorse packade vi bilen tidigt och åkte till våran husvagn i Säfsen! Jag har åkt 3 åk idag! Sucess. Än så länge håller sig lederna rätt så lugna, får se hur det känns imorgon. 
Det blir nyår här med kusinerna och (förhoppningsvis) mer skidåkning.

Jag hade en jättebra jul för er som undrar! Massor med god mat och fina presenter. Synd att den är över så fort bara.

Snälla tomten

 
"Kära tomten som bor på Nordpolens topp, jag önskar att jag kunde känna lite hopp! Snälla kom hem till mej, säg att allt ska ordna sej. Du röda tjocka herre, säg att det inte blir värre. Rudolfs näsa lyser röd, snälla ge mig kämparglöd. Alla söta goa rara nissar små, ge mig en anledning att kämpa på. Jag vill inte ha någon liten grej, jag vill bara att allt ska kännas okej." skrev Camilla i det här inlägget och jag kan väl inte annat än önska likadant.
 
Julafton imorgon då. Vi ska hem till mormor och morfar och fira i år och det ska bli så mysigt! Måste helt ärligt säga att det jag längtar mest till är tuppluren i väntan på Kalle Anka, det är ju den bästa tuppluren man någonsin kan ta ju! Tyvärr börjar man ju bli äldre och julen är inte lika spännande som när man var liten. Jag och Emma pratade om det igår, hur mycket man skulle kunna ge för att få vara med om en barndomsjul igen.
 
God Jul alla sockertoppar, vi hörs!