När allt känns hopplöst

 
Just nu är jag bara 100% urless på allt. Jag har ont, ont, ont och min energi är lika med noll komma noll cirka dagens alla timmar. Jag har inte gjort något idag bara legat och slösurfat utan något egentligt mål. Jag vill inte kolla på film, inte se någon serie, inte rita, inte göra något alls. Jag vill gråta, men det kommer inga tårar. Just nu känner jag att jag inte orkar bry mig mer. Jag blir ju ändå inte bättre, bara sämre.
Förut var jag arg jämt, nu känner jag mig bara likgiltlig. Kämparglöden har liksom slocknat och jag vill inget annat än att den tänds igen. Den behövs nu mer än någonsin för att jag ska orka fixa det här. 
 
Inatt drömde jag att jag sprang. Jag saknar min friska kropp. 

Nytt år, nytt krig

 

Jag har ju inte skrivit något om nyår än, men när klockan hade slagit 12 sa jag till min mamma "nästa nyår vill jag må bra". 

Detta år har varit tungt på alla sätt och vis, kroppen har bara blivit sämre och sämre och på grund utav det så har allt annat i livet bleknat och liksom suddats ut. Varje dag, varje timme är en kamp, och att kämpa hela tiden är så himla jobbigt. Ska jag behöva kämpa såhär resten utav mitt liv? Det känns mörkt. Jag vill ju leva livet fullt ut och göra och uppleva allt som går, men jag kan inte. Det är inte så jävla lätt att "göra det bästa utav situationen" jämt. Att hela tiden känna sig begränsad och veta att om jag gör det här så kommer jag inte kunna göra något annat på tre dagar, och kommer jag ens kunna göra det? Tröttheten som aldrig tar slut och piggheten som aldrig kommer, att liksom leva i ett konstant töcken utav smärta och trötthet. Att vilja så himla mycket så att det gör ont i själen, men hela tiden veta att det inte går.

Att det blir ett nytt år känns ändå skönt, som en nystart. Mitt nyårslöfte blir att göra 2015 till ett bättre år än skitåret 2014.

Skidkungen återvänderGott nytt år på er! Förlåt för min bloggfrånvaro, men jag var utan internet i några dagar här och ni missade ändå inget speciellt. Har inte åkt några skidor sen sist (förutom idag men det återkommer vi till). De senaste dagarna har jag bara sovit och sovit och sovit. Har haft så himla ont och sovit bort smärtan för att slippa ta tabletter. Nyår var lungt med familjen och var inte vaken så länge alls. Väldigt fina fyrverkerier fick vi se i alla fall. 

Idag har jag som tidigare nämt åkt skidor, men inte bara 3 eller 4 åk, utan HELA FÖRMIDDAGEN! Är rejält mörbultad nu, men så glad! Väldigt fint väder idag också, lagom kallt. Nu ska jag äta lunch, men sen ska jag sova en timme (se: 3 timmar, men det säger ni väl inte till någon?).