När allt känns hopplöst

 
Just nu är jag bara 100% urless på allt. Jag har ont, ont, ont och min energi är lika med noll komma noll cirka dagens alla timmar. Jag har inte gjort något idag bara legat och slösurfat utan något egentligt mål. Jag vill inte kolla på film, inte se någon serie, inte rita, inte göra något alls. Jag vill gråta, men det kommer inga tårar. Just nu känner jag att jag inte orkar bry mig mer. Jag blir ju ändå inte bättre, bara sämre.
Förut var jag arg jämt, nu känner jag mig bara likgiltlig. Kämparglöden har liksom slocknat och jag vill inget annat än att den tänds igen. Den behövs nu mer än någonsin för att jag ska orka fixa det här. 
 
Inatt drömde jag att jag sprang. Jag saknar min friska kropp. 

Kommentarer:

1 joppe:

älskling<3

2 Freja:

Jag tänker på dig och hoppas att du har det okej. Det är lugnt att inte blogga för att man mår bra men när sista inlägget var så depp blir jag lite orolig. Jag hoppas verkligen att de senaste veckorna varit fyllda med massor av roliga saker och att det är därför du inte skrivit, jag hoppas verkligen det och i så fall skulle jag bli så glad! Du får absolut inte känna någon press att skriva nu av det här, vill bara visa att jag tänker på dig.
Kram <3

3 Anonym:

varför bloggpaus. väntar på inläggen

Kommentera här: