MyskvällIdag har jag varit ute och åkt skidor igen. Igår vilade jag hela dagen, så jag sov cirkus hela tiden. Idag åkte jag 4 åk och när jag kom hem så gick jag och la mig och sov för att knäna gjorde så ont. Skönt att sova bort smärttoppen. 

Jag vet att jag ska vara tacksam att jag ens kan åka skidor överhuvudtaget, men jag blir ändå ledsen och avundsjuk på min familj som kan åka hela dagen. När jag och min lillebror var små var vi ute från klockan 9 när liftarna öppnade tills de stängde klockan 4. Enda gången vi kom hem var för att käka lunch.
Jag måste väl försöka acceptera min nya sjuka kropp och lära mig dens begränsningar och vad den klarar av. Men det är svårt när man levt ett liv innan med en frisk kropp. 

På kvällen nu så har vi i alla fall suttit ute vid eldkorgen och farmor och farfar kom förbi. Det har varit riktigt kallt här och det är rätt många minusgrader, men snön runt elden blev kramig och jag gjorde en snölykta!

Annars har jag fått blåmärkenas blåmärke på fotknölen utav pjäxorna och husvagnssängen är inte särskilt bra för kroppen min att sova på, men det är himla fint här, så det får gå ändå!