Varför har jag öppnat den här bloggen?

Först och främst vill jag tacka för alla som tittade in på bloggen igår! Statistiken är bättre än jag någonsin kunnat drömma om. Skicka gärna in kommentarer om det är något ni undrar över, eller något ämne ni vill att jag ska ta upp!
 
Ni kanske undrar varför jag har öppnat bloggen? Som jag skrev i mitt första inlägg är det för att dela med mig utav tankar och känslor, för min egen skull. Men jag har också en baktanke med den här bloggen.
När jag först blev sjuk sökte jag febrilt efter bloggar som skrevs av reumatiker i min egen ålder. Jag hittade en blogg. Resten var skrivna utav vuxna som hade blivit sjuka senare i livet. Jag ville ha någon att relatera till i min egen ålder. 
Nu när jag har kommit tillfreds mer med min sjukdom känner jag mig redo att dela med mig utav den. Många visste kanske inte att jag är sjuk innan ni fick tag på den här bloggen? Jag har absolut aldrig skämts för min sjukdom och jag har berättat för de som har frågat, men jag har aldrig tidigare talat öppet om den. Det är ett rätt stort steg att skriva ut allt på internet, men jag har gått och tänkt på att starta en blogg rätt länge nu.
Jag skriver för Jessica nu och för Jessica som är nydiagnosticerad. Jag hoppas kunna nå ut till andra unga reumatiker och visa att de inte är ensamma.
 
Min mobil har valt att inte ta emot laddning, så fick ta en fabulös bild som redan fanns på datorn.

Kommentarer:

1 Angela ( hon som flyttade t V-rås ):

Så sjukt starkt av dig gumman! Kan inte fatta att du gått igenom allt detta, men kämpa ska du göra. Jag slår vad om att unga tjejer som går igenom detta kommer vara otroligt tacksamma för denna blogg. Bästa du! Kämpa!

Svar: Hej Angela! Såklart jag kommer ihåg dig! Massor av kramar, tycker att vi borde höras av oftare, det var så längesedan nu!
Jessica Morén

2 milina.blogg.se:

behövs fler "speciella" bloggar eller vad man ska säga! alla handlar bara om mode, träning och smink idag

Svar: ja jo, jag håller helt med dig på den fronten!
Jessica Morén

Kommentera här: